VG_Wals_uitlijnen

3D UITLIJNEN

AUTO UITLIJNEN MET 3D UITLIJNAPPARAAT

Uitlijnen van uw auto doet u bij Vakgarage Wals. Een auto is net als alle machines aan slijtage onderhevig. Door een kleine botsing kan er ongemerkt al iets veranderen wat grote gevolgen heeft voor het rijgedrag. Als de auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant is dat meestal het gevolg van scheefstand van een van de wielen. Het gevolg is dat de banden scheef afslijten. Vervangen is een tijdelijke remedie, want bij nieuwe banden gebeurt het weer. De oplossing is 3D-uitlijnen.

WAT IS 3D UITLIJNEN?

Door gebruik te maken van een professionele 3D-lasertechniek worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

DE VOORDELEN VAN 3D UITLIJNEN

Wetenschap liegt niet, zegt men weleens. Dat geldt zeker voor het 3D-uitlijnen van een auto. Door gebruik te maken van gemeten waardes komt de auto altijd weer in evenwicht. En het mooie is dat het resultaat gelijk merkbaar is op de weg. Bij Vakgarage Wals wordt de auto altijd door een professional uitgelijnd.

HOE WERKT 3D UITLIJNEN?

Bij het constateren van scheef afgesleten banden is het van belang om zo snel mogelijk in te grijpen. Niet alleen voorkomt dat problemen in de toekomst, slijtage wordt na verloop van tijd meestal alleen maar erger en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Door de assen met een 3D-techniek te bekijken en wanneer nodig aan te passen, wordt altijd een optimaal resultaat behaald.

WAAROM KIEST U VOOR VAKGARAGE WALS?

Vakgarage Wals de uitlijnspecialist in Haarlem en omstreken. Wij hanteren nette tarieven voor het uitlijnen van een auto en hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten. Naast het uitlijnen kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe banden van bekende merken en nieuwe velgen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.